© 2019 by  MIRELLA LEPORE PHOTOGRAPHY. Proudly created for YOU

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Bedrijfsfotografie

 een goed bedrijfsbeeld geeft vertrouwen

Vandaag mogen we niet meer ontkennen dat een potentiële klant zijn eerste indruk al doorkrijgt bij het zien van jouw website.  Communicatie in woord is belangrijk, voeg daarbij een beeld toe en je schrijft een integraal verhaal.

Het is daarom belangrijk om meteen de juiste snaar te raken in die eerste ontmoeting.

  • interieur- en architectuurbeelden

  • portretten en producten

  • sfeerbeelden 

  • Evenementen zoals open-deurdagen 

Bel me voor een verkennend gesprek op 0475/390 382 of mail naar info@fotolepore.be

Deze mensen met een missie gingen je al voor:

07.2018 Zoé Van Hese van www.advocaatvanhese.be  liet een nieuwe website bouwen en daarom hadden ze nieuwe foto's nodig.  De sleutelwoorden van dit concept waren: warm, hartelijk, openheid en uitnodigend. 

12.2018 Nicole en Kris van www.tbuskruid.be runnen met hart en ziel hun B&B.  Naast het runnen van hun B&B, organiseren zij ook workshops rond bijenwastekeningen, kaarsen maken maar ook demonstraties rond bijen in een mobiele wagen.  (foto’s van de demonstratie volgen nog in een tweede fotosessie, wanneer het bijenseizoen er aan komt).  Zij laten momenteel hun website hernieuwen en dit was het moment om meer recente foto’s te laten maken. 

01.2019 Heidi Engelen, Bloem en groenstyliste bij www.greengreetz.be  wou graag foto’s op haar website die haar prachtige bloemcreaties eer aandeden.  En terecht, deze creaties verdienen het om in al hun elegantie vastgelegd te worden.