Zoeken
  • Mirella Lepore

Cleo & Joeri

What can I say? Hun huwelijk was er eentje to remember!!! Vanaf 's ochtends, bij de make-up was het al lachen met tranen van geluk en tegelijk heel emotioneel als haar broer haar voor het eerst zag met haar prachtig kleed aan. De verbondenheid van die twee voelde ik tot in het topje van m'n tenen. En Joeri moest dan nog komen ;-)

't Was zo spannend, het moment dat ze elkaar eindelijk zouden zien. De moment zelf voelde ik de spanning afglijden, nog wat extra foto's nemen en dan, op naar het gemeentehuis met de Cadillac. Hierna werd effe een lunchpauze voorzien bij Caféa, de zaak die Cleo en Joeri behartigen met superveel liefde en warmte. Als je eens in Ham bent, moet je bij Caféa zeker een koffietje gaan drinken en een stukje taart eten.

Voor de fotoreportage moesten we ook niet ver rijden, in Ham hebben we nog veel mooie natuur, den Tus was ideaal, Cleo en Joeri zijn heel down to earth mensen, en Kenzo kon er gemakkelijk rondlopen. De weergoden waren ons wel goedgezind want net toen we terug aan de auto's waren, is het beginnen regenen. Nou, effe chance gehad! Bij The Celtic Art Gallery werd hun zooo intieme en mooie ceremonie ingeleid door hun allerbeste vriend. Er werden herinneringen opgerakeld, ook hoe Joeri haar liefde uiteindelijk had kunnen winnen met zijn oeverloze geduld, en iedereen die het zag maar zij die zich van niks bewust was. Héérlijk toch dat gevoel! Het waren ook momenten van bezinning en ingetogenheid.

Eens de tranen afgedroogd en de beloften uitgesproken, konden ze eindelijk het feest openen met een zo mooie openingsdans. Wow, op de noten van Metallica's Nothing Else Matters zetten ze hun eerste danspassen en zoals het een goede danser dat doet, leidde Joeri zijn schone de nacht in.0 weergaven0 opmerkingen